Persoane interesate

joi, 9 decembrie 2010

Blood: The Last Vampire

Scuzati lipsa mea:) dar am avut ceva probleme. In fine m-am gandit sa va vorbesc despre un film pe care vreau sa-l vizionez si mi l-a povestit o prietena de-a mea, care sincer mi s-a parut foarte interesant asa ca o sa incep povestirea:D
Deci,dupa cum spune si titlul, filmuletul nostru se numeste "Blood: The Last Vampire"(Blood: Ultimul vampir) este vorba despre o adolescenta de 16 ani,foarte atragatoare,care in ciuda aspectului ei tineresc,este defapt un spirit chinuit care a atins varsta de 400 de ani. Nascuta dintr-un tata om si mama vampir,este o singuratica care incearca sa distruga toti vampirii folosindu-si astfel puterea supranaturala,abilitatea de samurai si o sabie magica.
Atunci cand Saya(personajul principal) este infiltrata de catre organizatia secreta pentru care lucreaza intr-o baza americana din Tokyo,numita Yakota Air Force Base,pentru a identifica demonii care se ascund in corpuri de muritori,isi da seama ca totul depinde doar de ea pentru a curata scoala si planeta de acesti demoni nedoriti,care consuma sange uman.Desi pana in acest moment Saya fusese o fata retrasa, nesociabila si dura, ea descopera frumusetea sentimentului de prietenie prin intermediul fiicei generalului care conduce baza militara americana si intelege ca ii poate distruge pe vampirii pe care ii vaneaza apeland si la trasaturile ei umane. 
Aceasta este descrierea prietenei mele,desigur nu exact,fiindca numai tin minte exact cuvintele folosite de ea,doar despre ce era vorba:) Sper sa va placa si sa-l vizionati, ca eu una abia astept sa-l termin de descarcat:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu