Persoane interesate

duminică, 3 octombrie 2010

Dracula

Daca pana acum am vorbit despre seriale,ne-am gadit sa scriem si despre filme. Primul filme despre care v-om vorbi,este clasicul si nemuritorul "Dracula"

Periculos şi charismatic, Dracula este un personaj care bântuie de mai bine de un secol peisajul literar şi dramatic. Povestea profund erotică, scrisă iniţial de Bram Stocker şi publicată în 1897, a fost unul dintre cele mai rezistente romane ale epocii victoriene. De asemenea, este o poveste de dragoste atât de tulburătoare şi cu rezonanţe atât de adânci, încat a fost apreciată ca una dintre cele mai mari poveşti epice ale tuturor timpurilor.

"BS's Dracula" urmăreşte evoluţia chinuită a acestui prinţ din Transilvania, cumplit de seducător, care se mută din estul Europei în Londra sfârşitului de secol 19. După veacuri întregi petrecute în singurătatea castelului său în ruine, atracţia sa faţă de omenire a devenit îndrazneaţă şi plină de dorinţă. Atingând formă umană, după ce şi-a pierdut-o pe a sa, povestea lui vorbeşte despre damnare şi izbăvire, despre groază şi pasiune romantică, despre renunţare şi sacrificiu.

Un comentariu:

  1. Hi guys,
    If you are interested about Dracula's story, we are inviting you to our website to find out more about Dracula's life and view the list of protection kit against vampires, original spells and other more about Vampires. Please visit http://www.spellsofdracula.com

    RăspundețiȘtergere